Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Felvételi eredmények /

Alapképzés - Felvételi eredmények az újrarangsorolás után 2020

Az alapképzés 2020-as nyári felvételi eredményei az újrarangsorolás után:

 
Azok a felvételizők, akiknek a második rangsorolás változtat a besorolásán (sikertelen/sikeres, tandíjas/tandíjmentes, tandíjmentes/tandíjas, más szak), az elnyert helyet 2020. július 29 14:00 óráig foglalhatják el. 
A helyelfoglalás elvégezhető a felveteli.sapientia.ro online platformon, a regisztrációnál használt e-mail címmel és jelszóval, a Szakválasztás menüpont alatt.
 
A helyelfoglalás lépései a következők:
  • Felveteli_helyelfoglalas_visszaigazolasa_2020jul.pdf nyomtatvány kitöltése, aláírása, szkennelése és feltöltése az online platformra, abban az esetben, ha a felvételiző sikertelen helyről sikeres besorolásra jutott;
  • a 2020/2021-es tanév első tandíjrészletének a kifizetése (abban az esetben, ha tandíjmentesről vagy sikertelenről költséghozzájárulásos, differenciált költséghozzájárulásos vagy teljes tandíjas helyre kerül) és a bankátutalási bizonylat (Ordin de plată) szkennelése és feltöltése az online platformra;

Megjegyzés: a tandíjrészlet összegét a Szakok_tandíjak_2020jul.pdf dokumentumban találják meg; azoknak a felvételizőknek, akik tandíjas helyről tandíjmentesre kerülnek, a Marosvásárhelyi Kar az első helyelfoglalás során befizetett tandíjrészletét a tanév elején visszautalja.

A tandíjrészletet a következő bankszámlára lehet utalni:
RO94OTPV320000073814RO13 OTP BANK ROMANIA SUC TARGU MURES
UNIVERSITATEA SAPIENTIA, CORUNCA, CF: 14645945
Az átutalási bizonylatra kérjük feltüntetni a kifizetés célját (taxă școlarizare), nevet, szakot.

Aki nem foglalja el a helyét, azt kiiktatjuk a felvételi jegyzékből.

A fennmaradt helyekre a beiratkozás 2020. szeptember 4-7. között online, díjmentesen történik.