Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal /

Pályázatok hallgatóknak

LAM pályázat

A LAM Alapítvány és a LAM Mikrohitel Rt. egy évre szóló, 1 - 1 szakmai ösztöndíjat hirdet agrártudományi illetve közgazdasági szakon tanuló egyetemi hallgatóknak, az alábbi témakörökben:

Sepsiszentgyörgyi lakhelyű hallgatók figyelmébe!

Záróvizsgára készülő, mesteri vagy doktorátusi tanulmányokat folytató diákoknak kínál ösztöndíjat a Sepsiszentgyörgyi önkormányzat.

Székely Előfutár Ösztöndíj 2015. évi pályázati felhívás

A Székelyföld sikeres továbblépése a tudásalapú társadalomban elsőrendű feladat. A kutatómunka megtanulása, kutatási eredmények sikeres alkalmazása és új kutatási eredmények kitermelése mind fontosak. Jobban fizető állások a munkavállalóknak, gyorsan fejlődő adófizető vállalatok a közösségnek és nemzetközi elismertség a történelmi kisebbségnek a Székelyföld sokszorosan megérdemelt jövője.  

Szociális és tanulmányi ösztöndíjat a 2015-ös tanévben államvizsgázók számára

A Hargita Megyéért Egyesület és Hargita Megye Tanácsa meghirdeti a  Szociális és tanulmányi ösztöndíjat a 2015-ös tanévben államvizsgázók számára.  A pályázaton olyan államvizsga-dolgozatokkal lehet indulni, amelyek Hargita megye területén hasznosíthatók, továbbvihetők, kiterjeszthetők megyei szintre.

Előző 12