Universitatea Sapientia – Facultatea de Științe Tehnice și Umaniste, Târgu Mureș – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Pagina principală / Târg și expoziție de horticultură 2019 /

Târg și expoziție de horticultură, ediția a III-a

Universitatea Sapientia, Facultatea de Științe Tehnice și Umaniste din Tîrgu Mureș în colaborare cu firma ASSA-Divi Srl organizează în perioada 12-14 aprilie 2019 a treia ediție a expoziției internaționale de horticultură, în incinta campusului din Corunca.

Scopul principal al evenimentului îl reprezintă asigurarea unui cadru civilizat de întâlnire ai celor interesați cu producătorii de plante ornamentale și din alte domenii ale horticulturii, având posibilitatea de a alege cele mai potrivite produse din oferta de înaltă calitate. Pentru producători această întâlnire reprezintă o posibilitate în plus pentru lărgirea pieții de desfacere a produselor. Toate acestea vor avea loc într-un cadru civilizat în compania unor programe de perfecționare a cunoștințelor.

Ca expozanți și vânzători se vor prezenta în primul rând producătorii și comercianții de plante ornamentale, firme cu profil horticol și producători privați.

Vor fi prezenți și firmele care își desfășoară activitatea în domeniul arhitecturii peisagistice și firme care comercializează mobilier de grădină, accesorii pentru spații de joacă, instalații de udare precum și legumicultori, pomiculturi, viticultori, producători de plante ornamentale dar și producători de ceramică pentru grădini.

În cadrul expoziției își vor expune produsele și reprezentanții meșteșugului artizanal, totodată se vor organiza activități atractive legate de îngrijirea plantelor ornamentale pentru copii.

Calendar de evenimente

noiembrie 2021

LuMaMiJoViDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930