Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Ilyen volt az Erasmus+ Open Doors a Marosvásárhelyi Karon

A Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Karán 2018. március 6-án, 18 órától az Erasmus+ Open Doors eseményen vehettek részt az érdeklődők.

Meghívottunk, Páll Zita, Intézményi Erasmus koordinátor tájékoztatót tartott az Erasmus+ program nyújtotta lehetőségekről, ismertette a pályázati feltételeket és hasznos tudnivalókkal látta el a program iránt érdeklődő hallgatókat.

Az est során közös beszámolót tartottak, Osztián Pálma-Rozália és Tordai Aletta II. éves Informatika szakos hallgatók, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatika Karán folytatott tanulmányi mobilitáson szerzett tapasztalataikról, valamint Szikszai Ibolya-Tünde és Nagy Rebeka-Nóra, II. éves Kommunikáció és Közkapcsolatok szakos hallgatók, akik az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tanultak a 2017/2018-as tanév első félévében. Bemutatót tartott Szabó Anna, II. éves Kommunikáció és Közkapcsolatok szakos hallgató, aki 2017 nyarán szakmai gyakorlaton vett részt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető- és Továbbképzési Központjában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2018/2019-es tanévre szóló hallgatói mobilitásra, a Marosvásárhelyi Kar Dékáni Hivatalában Keresztes Zsófia koordinátornál lehet benyújtani a pályázatot.

Az Erasmus+ hallgatói pályázatok határideje 2018. március 21, szerda, déli 12 óra. A teljes felhívás itt olvasható:

http://www.ms.sapientia.ro/hu/erasmus/palyazati-felhivasok/palyazati-felhivas-erasmus-hallgatoi-mobilitasi-program-szakmai-gyakorlat-2018-nyara-es-tanulmanyi-mobilitas-2018/19-es-tanev