Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Oklevelek átvétele – 2021. május 17-18.

Figyelem! Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2021. május 13., 13 óráig lehet regisztrálni!

Átvehetők az oklevelek a Marosvásárhelyi Karon, 2021. május 17-én, hétfőn 10:00-18:30 óra között, illetve 18-án, kedden 9:00-12:00 óra között a 129-es teremben, a 2020-ban, illetve a korábban államvizsgázott hallgatók számára is.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, csak előzetes jelentkezéssel, időpontfoglalással lehetséges az oklevelek átvétele.
Kérjük, az alábbi kérdőív kitöltésével jelentkezzen a diplomája átvételére, legkésőbb május 13-án 13 óráig: https://forms.gle/DU9FVSVt3bcy8ggF7
A fenti kérdőív kitöltéséhez szükség lesz az Alumni kódra, kérjük, töltsék ki az alábbi kérdőívet is, és jegyezzék meg a végén kapott kódot: 
 
Kérjük szépen a szükséges iratok listáját, és egyéb tudnivalókat az oklevél átvételével kapcsolatban ellenőrizzen előzetesen a következő linken: http://www.sapientia.ro/hu/oklevelek-atvetele .
Az esetlegesen hiányzó iratokról a kérdőívben megadott email címen értesíteni fogjuk, legkésőbb május 14-én. CSAK abban az esetben küldünk emailt, amennyiben valami gond van az iratokkal. 
 
Amennyiben valaki közjegyzői felhatalmazással szeretné átvenni az oklevelét, annak is ki kell töltenie a kérdőívet és jelezze ezt a Megjegyzés mezőben, megjelölve azt is, aki átveszi nevében az oklevelet. Ha pedagógia oklevél átvételét is szeretné, azt külön fel kell tüntetni a felhatalmazásban (külön szerepeljen benne a diploma de licenţă/master, és külön a diploma modulului pedagogic).
 
Kérjük szépen az időpontokat pontosan betartani. Kérjük hozza magával személyi igazolványát, névváltoztatás esetén az ezt igazoló dokumentumot (pl. házasságlevél), viseljen maszkot az oklevélátvétel idején, és tartsa be a szociális távolságtartás szabályait.
A felmerülő problémákat kérjük a diploma@sapientia.ro email címen jelezzék.
 
Aki valamilyen okból kifolyólag nem tudja a fenti dátumon átvenni az oklevelét, később a Rektori Hivatalban, Kolozsváron veheti át, előzetes egyeztetés alapján. Az ehhez szükséges lépéseket megtalálják a következő weboldalon:  http://www.sapientia.ro/hu/oklevelek-atvetele.
 

ELÉGEDETTSÉG FELMÉRÉS 2020