Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Alapképzés - Őszi felvételi eredmények 2021

Az alapképzés 2021-es őszi felvételi eredményei:

 
FONTOS TUDNIVALÓK A HELYEK ELFOGLALÁSÁVAL KAPCSOLATBAN
 

I. A 2021. szeptemberi felvételi eredmények alapján sikeresnek nyilvánított jelentkezők el kell, hogy foglalják az elnyert helyüket 2021. szeptember 13, hétfő 16:00 óráig.

A helyelfoglalás a véglegesített iratkozások esetében lehetséges a felveteli.sapientia.ro online platformon, a regisztrációnál használt e-mail címmel és jelszóval, a Szakválasztás menüpont alatt.
 
A helyelfoglalás lépései:
1, a Felveteli_helyelfoglalas_visszaigazolasa_2021szept.pdf nyomtatvány kitöltése, aláírása, szkennelése és feltöltése az online platformra;
2, a 2021/2022-es tanév első tandíjrészletének a kifizetése (költséghozzájárulásos, differenciált költséghozzájárulásos vagy teljes tandíjas hely esetén) és a bankátutalási bizonylat (Ordin de plată) szkennelése és feltöltése az online platformra;
 
A tandíjrészletet a következő bankszámlára lehet utalni:
RO94OTPV320000073814RO13 OTP BANK ROMANIA SUC TARGU MURES
UNIVERSITATEA SAPIENTIA, CORUNCA, CF: 14645945
Az átutalási bizonylatra kérjük feltüntetni a kifizetés célját (taxă școlarizare), nevet, szakot.
 
Megjegyzés: a tandíjrészlet összegét a Szakok_tandíjak_2021szept.pdf dokumentumban találják meg;
 
3, 
a beiskolázási szerződés (Contract de școlarizare.pdf) kitöltése a Domenii_specializari_helyelfoglalashoz-2021.pdf dokumentum alapján, ennek aláírása, szkennelése és feltöltése az online platformra.

Azokat a felvételizőket, akik nem igazolnak vissza 2021. szeptember 13, 16 óráig vagy akik visszalépési szándékukat jelzik a felveteli@ms.sapientia.ro címen, kizárjuk a sikeres felvételizők jegyzékéből. 

 

II. A helyek elfoglalása után egy újabb rangsorolást végzünk, melynek nyomán az eredeti sikeres és sikertelenül felvételizők jegyzéke módosulhat. Ezt a második eredményt a honlapon közöljük. Azokat a felvételizőket, akiknek a második rangsorolás változtat a besorolásán a Dékáni hivatal telefonon értesíti. 

 

 

Felhívjuk a diákok figyelmét, hogy a tanév szeptember 13-án, hétfőn reggel 9 órakor kezdődik a tanévnyitó ünnepséggel. A szeptember 13-19 között zajló regisztrációs hét (összerázó hét) részletes programja itt található.