Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Karácsonyi jótékonysági ünnepély

Idén is megszervezzük a Karácsonyi Jótékonysági Ünnepélyt, amelyen a Sapientia kórus is fellép. 

December 17-én, 19 órától jótékonysági ünnepélyt szervezünk karunk aulájában. Ebben az évben megszületett az az ötlet, hogy a "Sapientiás gyerekeket", azaz a kedves kollégák gyermekeit is bevonjuk ebbe egy ének erejéig. Kérünk mindenkit, hogy akinek az ideje engedi, hozza el a gyermekét/gyermekeit hétfőn (december 16-án) délután 5-re, amikor együtt megtanuljuk a Mennyből az angyalt, majd pedig kedden (17-én) fél 7-re. Készüljünk együtt az ünnepre!

Ugyanakkor idén is szeretnénk megörvendeztetni a kevésbé szerencsés gyerekeket a Szeretet Ünnepe alkalmából, ezért gyűjtést szervezünk. Elsősorban a nem romlandó élelmiszerekre (liszt, lekvár, cukor, zakuszka stb.), tisztítószerekre (mosópor, mosogatószer, fertőtlenítőszerek stb.) és pénzre van szükségük az árva gyerekeket nevelő intézeteknek, de játékokat, ruhaneműt is szívesen fogadnak. Az ajándékokat legkésőbb 2013. december 17-ig várjuk a Dékáni Hivatalba és/vagy a Büfébe. 
Az összegyűlt adományokat a marosvásárhelyi Szent Cecília Otthon és az Isteni Irgalmasság Háza lakóinak adjuk át a Karácsonyi Jótékonysági Ünnepély keretében.

Gyere és ünnepelj velünk!