Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Mesterképzés - Őszi felvételi eredmények 2021

 

FONTOS TUDNIVALÓK A HELYEK ELFOGLALÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

A 2021. szeptemberi felvételi eredmények alapján sikeresnek nyilvánított jelentkezők el kell, hogy foglalják az elnyert helyüket 2021. szeptember 13., hétfő 16.00 óráig.

A helyelfoglalás a felveteli.sapientia.ro online platformon lehetséges, a regisztrációnál használt e-mail címmel és jelszóval, a Szakválasztás menüpont alatt.
 
A helyelfoglalás lépései:
1, A Felveteli_helyelfoglalas_mesteri2021szept.pdf nyomtatvány kitöltése, aláírása, szkennelése és feltöltése az online platformra;
 
2, A beiskolázási szerződés (ContractdeScolarizareMasteratSept.pdf) kitöltése a Domenii_specializari_mesteri.pdf dokumentum alapján, ennek aláírása, szkennelése és feltöltése az online platformra.

Azokat a felvételizőket, akik nem igazolnak vissza szeptember 13, 16 óráig, vagy akik visszalépési szándékukat jelzik a felveteli@ms.sapientia.ro címen, kizárjuk a sikeres felvételizők jegyzékéből. 

 

Felhívjuk a diákok figyelmét, hogy a tanév szeptember 13-án, hétfőn reggel 9 órakor kezdődik a tanévnyitó ünnepséggel. A szeptember 13-19 között zajló regisztrációs hét (összerázó hét) részletes programja itt található.