Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Sapientia Nyári Egyetem 2018 - Poszterverseny

A Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Kara és a Kar Hallgatói Önkormányzata idén első alkalommal szervezi meg a Sapientia Nyári Egyetem 2018 elnevezésű rendezvényt 2018. augusztus 7-12. között a Marosvásárhelyi Kar Kampuszán. Egyetemünk hallgatói poszterversenyen is részvételt nyerhetnek.

A rendezvény a Kárpát-medencében tanulmányaikat végző magyar anyanyelvű egyetemisták es főiskolások találkozási fórumaként szolgál. A résztvevők számára lehetőség nyílik eszmecserére, ismerkedésre, kapcsolatok kialakítására, valamint neves előadók érdekfeszítő előadásain való részvételre, egyben páratlan esély az érdeklődési kör bővítésére, kötetlen hangulatban, kellemes környezetben.

A szervezőcsapat az egyetem vezetőségével együtt úgy gondolja: a fórum tökéletes lehetőség arra, hogy az erdélyi illetve külföldi résztvevők megismerjék térségünk és a nagyvilág időszerű történéseit, eredményeit, büszkeségeit, valamint Erdély jelenkori történéseit a lehető legszínesebb perspektívában.

A Sapientia EMTE diákjainak is lehetőséget szeretnénk adni arra, hogy bemutathassák a különböző tudományterületeken végzett munkájukat, eredményeiket. Ennek érdekében Poszterversenyt hirdetünk, a beküldött pályamunkák közül mindegyik karról az öt legsikeresebb munkát kiállítjuk a rendezvény ideje alatt. Mindemellett a díjazott hallgatók részvételt nyernek a nyári egyetemre.

A teljes versenykiírás, a tartalmi és formai követelmények IDE kattintva érhetők el.

A pályamunkákat elektronikusan kell elküldeni a sapientianyariegyetem@gmail.com e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2018. június 30.

További információkért bátran keressék a főszervezőket a már jelzett címen, vagy telefonon:

Ferencz Katalin - 0747-077035

Farkas Csaba - 0740-243007