Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Buli a harangért

2013. március 19-én, kedden, 21 órától minden kedves szórakozni vágyót szeretettel várunk a marosvásárhelyi a Jazz&Blues Club-ba.

Mint ismert, a  Sapientia EMTE Műszaki és Humántudományok Kar, Kommunikáció és közkapcsolatok szak 2010-2013-as évfolyamáról négy III. éves hallgatónak született egy ötlete: egy harangot szeretnének állíttatni az egyetem számára. A projekt célja, hogy a harang közösségszervező szimbólumként szerepeljen.

A projekt megvalósításához anyagi támogatásra van szükségünk, ezért a holnap esti buli belépti díját adományként kezeljük. Aki eljön a rendezvényre, folyamatos fölmelegedésre számíthat: a kellő menyiségben legurított színtelen shotok, színes koktélok, habzó sörök és pezsgő itókák után izgalmas karaokézással melengetheti tovább hangját és kedélyét a 11 órától kezdődő fergeteges bulira. A vérpezsdítő zenéről Dj Nostradamus (Dobos Szilveszter) valamint Döme gondoskodnak. A beugró 10 lejbe kerül. Aki szeretne asztalt foglalni, hívja a 0724-400-322-es telefonszámot.