Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

MSHÖK Műhelytábor - jelentkezés

A Marosvásárhelyi Hallgatói Önkormányzat műhelytábort szervez február 15-17. között, Maroshévizen, ahová azon hallgatók jelentkezését várjuk, akik az egyetemi éveik alatt aktívan be szeretnének kapcsolódni a HÖK tevékenységébe, ezáltal tapasztalatra tenni szert többek között rendezvényszervezés terén.
 
Olyan diákok jelentkezését várjuk, akik céltudatosan és komolyan vállalnák ezt az extra tevékenységet egyetemi éveik alatt, érdekeltek ilyen téren és hatékonyan hozzájárulnának önkormányzatunk jó működéséhez!

Mivel a helyek száma korlátozott, a HÖK elnöksége egy interjú jellegű beszélgetést szervez, január 23-án és 24-én, 14 órától a HÖK irodában. Ezáltal próbáljuk kiszűrni azokat a személyeket a jelentkezők közül, akikben látunk annyi potenciált, hogy elvigyük műhelytáborunkba. A tábor célja, hogy bemutassuk az újonnan érkezetteknek önkormányzatunk működését, a jövőbeli tervekről tárgyaljunk, döntéseket hozzunk, de ezek mellett persze a szórakozás és csapatépítés sem maradhat el. Akit tehát érdekel ez a lehetőség, belekapcsolódna tevékenységünkbe, és eljönne a műhelytáborba, jelentkezzen 2013. január 22-ig (KEDD) a következő emailcímen: hok@ms.sapientia.ro. Az emailbe a következőket kérjük:
  • név;
  • telefonszám;
  • melyik nap tudtok jönni interjúra, a két időpont közül.