Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Gólyabál 2012

Sapientiás Gólyabál: Világvége 2012  november 22-én 17 óra 1 perctől.

Tettrekész szuperhősök, homokvihar, atombomba robbanás, infláció, skótok, székelyek, indiánok, jamaikaiak, olaszok, egyiptomiak, kétségbeesett szépségkirálynők, fejet csóváló államvezetők. Tizenegy népcsoport, tizenegy világvégét kiváltó helyzet, négy-négy  szereplő. A felsorolás nem is teljes, de elég ahhoz, hogy ábrázolja a Sapientia EMTE marosvásárhelyi Műszaki és Humántudományok Kar idéni Gólyabál apokaliptikus hangulatát. Világvége 2012,  november 22-én, 17 óra 01 perctől a Maros Művészegyüttes előadótermének színpadán, a buli pedig a Jazz & Blues Club-ban a világszerte elismert Dj-vel, Myon & Shane 54-el és Dj Andriss-sal folytatódik!

Immár tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Sapientia EMTE marosvásárhelyi Műszaki és Humántudományok Karának Hallgatói Önkormányzata 2012. november 22-én a Gólyabált, melynek idéni témája igen aktuális: Világvége 2012.

Ez a rendezvény jelenti a végső ,,beavatást” a gólyák számára, ezután már valóban igazi Sapientiás diákokká nyílváníthatjuk őket. Idén is minden szakot négy-négy gólya képvisel, annyi különbséggel, hogy tizenegy csapat lesz, bővül az új, tájépítészeti szakosokkal. A négy alapszereplő egy szuperhős, egy vezér, egy titkárnő és egy szépségkirálynő lesz. Minden csapat egy-egy népcsoportot fog képviselni és különböző világvégét kiváltó szituációt fognak bemutatni. A csapatok feladata, hogy egy öt perces színdarabot adjanak elő a kezdőszituációk alapján, melyet egy rövid szakbemutató előz meg. Ezenkívül a gólyabál folyamán különböző megpróbáltatásokon is összemérik majd ügyességüket a gólyák, melyeket úgyszintén pontoz majd a zsűri, az előadás és a szakbemutató mellett. A Sapientiás Gólyabál célja nem Mr. és Mrs. Gólyabált választani, hanem felmérni a csapatok kreativitását, talpraesettségét, bátorságát, spontaneitását és bizony idén nagy tétje van: a nyertes, első csapat tagjai egy-egy görögországi nyaralást nyernek! Idén a gólyabál előadás részéhez a kövesdombi Maros Művészegyüttes előadóterem szolgál helyszínül, a gólyák bemutatkozása pedig 17 óra 1 perctől kezdődik.

Az est csúcspontja és egyben a méltó zárása is ennek a rendezvénynek a Jazz & Blues Club-ban kezdődik, 22 óra 1 perctől. Feltehetjük a kérdést, vajon ki az idéni meghívott? Előzetesként annyit, hogy a DJ Mag Top 100-as világlistán a nyolcvanadik helyen vannak és az idéni Félsziget Fesztiválon is hatalmas tömeget megmozgató, emlékezetes bulit csaptak. Myon & Shane 54-ről van szó, ők fogják idén felpezsdíteni a hangulatot és maximálisan megérdemelt jó bulit produkálni! A hangulatot Dj Andriss, a PR Party rezidens DJ-je fogja tetőzni, éjszakába nyúló bulival.

Az idéni Gólyabálra egy jegy ára mindössze 15 lejbe kerül, mely tartalmazza úgy az előadás, mint a buli belépőt is. Jegyek kaphatók az egyetem büféjében, a Traffic házban és a helyszínen.

Figyelem! A helyek száma korlátozott! (az előadásra 300 hely van biztosítva, a bulira pedig 600)

Mindenkit nagy szeretettel várunk! A túlélés garantált!