Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Sapientiás Humorest Turné indul!

A Sapientia EMTE Hallgatói Önkormányzatai marosvásárhelyi kezdeményezéssel megszervezik az első Sapientiás Humorest Turnét!

A turnénak három állomása lesz

  • I. állomás - Csíkszereda

2014. február 24-én, hétfőn 21 órától a One Caffe-ban.

  • II. állomás - Marosvásárhely

2014. február 25-én, kedden 20 órától a Jazz&Blues Clube-ban.

  • III. állomás -  Kolozsvár

2014. február 26-án, szerdán 21 órától a Junkyard Pub-ban.

Mindhárom helyszínen a Hallgatói Önkormányzatok várták a Sapientiás humoristák jelentkezését, majd egy válogatón döntötték el, hogy ki lesz az az előadó, aki a saját karát képviseli a turnén. Mindhárom helyszínről egy produkció jutott tovább, így a turnén összesen négy produkciót láthat a közönség, ugyanis lesz egy sztármeghívott Magyarországról Győri Zoltán személyében.

Marosvásárhelyen, 2014. február 19-én szervezte meg a Hallgatói Önkormányzat az előválogatót, ahol győztesként egy humorista páros került ki Takács Botond (Mechatronika III. év) és Farczádi Albert (Petru Maior Egyetem, Román-Angol III. év) személyében.

Győri Zoltán szavaival élve: „Gyertek el ti is a humorestre. Nem engednek a szülők? Jöjjenek ők is! Edzésed van? A nevetésnél nincs jobb kardió! Gyere, mert nélküled nem leszünk ott mindannyian!”

A belépő négy lejbe kerül, ingyenes asztalfoglalásért a 0724-400.322-es telefonszámot kell tárcsázni, vagy üzenetet küldeni rá.

Facebook esemény >>>

Szeretettel várunk mindenkit!