Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Pályázat oktatói minősítési pótlék megítélésére a 2020. évre

A Sapientia EMTE Vezetőtanácsa pályázatot hirdet az oktatók minősítési bérkiegészítésére.

A differenciált bérezési rendszer az oktatási, kutatási és az egyetem érdekében kifejtett adminisztrációs jellegű tevékenységek ösztönzése céljából jött létre. A differenciált bérezési rendszer abban áll, hogy ennek keretében a kiválóan teljesítő oktatók pótbérezésben részesülhetnek. A differenciált bérezést megvalósító többletjuttatást pályázat útján lehet elnyerni. 

 
A pályázatnak a következő dokumentumokat kell tartalmaznia:

-          Típuskérvényt, mely innen letölthető,

-          Pályázati önértékelő lapot (annak E és F oszlopainak kitöltésével), amelyben az egyes pontszámokat igazoló publikációk, művek, kutatási munkák és eredmények pontos adatai, hozzáférhetőségei is szerepelnek (letölthető formanyomtatvány szerint). 

A pályázati önértékelő lap 3.1 és 3.3-as alpontjainak (idézettség és Akadémiai tagság) megfelelő pontszámokat, csak a 2018-as és a 2019-es évekre kell megadni.

A minősítési pótlékra vonatkozó pályázat leadásához az oktatóknak a KPIOR rendszerből generált publikációs listát kell benyújtaniuk a tudományos tevékenységük értékelésével kapcsolatos mellékletként.

A tanszékvezetők által ellenjegyzett pályázatokat elektronikus formában kell benyújtani
2020. február 20-án 14 óráig a dékáni hivatalban, a kinyomtatott és aláírt típuskérvény kíséretében.

A differenciált bérezési rendszer szabályzata innen tölthető le.

A bizottsági elbírálások határideje 2020. február 24-e, a Kari Vezetőtanácsi döntés 2020. február 25-én, az Egyetemi Vezetőtanácsi döntés 2020. február 26-án, eredményhirdetés (kari szinten) pedig 2020. február 28-án lesz.