Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

ELMARAD! DIPLOMAOSZTÓ - Átvehetők az egyetemi oklevelek

ELMARAD!

Azon végzett hallgatók, akik a Sapientia EMTE által szervezett államvizsgán/disszertáción vettek részt, személyesen átvehetik egyetemi/mesteri oklevelüket. 

Az idei marosvásárhelyi diplomaosztóra 2020. március 20-án, 10-18 óra között kerül sor a Szenátus teremben. A diplomaátvétel előtt kérünk minden érintettet, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet. A kérdőívben igényelt elhelyezkedési és továbbtanulási adatok az egyetem minőségbiztosítási és akkreditációs folyamataihoz nélkülözhetetlen információk, a diploma átvételének előfeltétele a kitöltött kérdőív.

A kérdőív az alábbi linken elérhető: https://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=6aT8eqtE/NM%3D

A kérdőív kitöltése után kapott kóddal igazolja majd a diploma átvétele előtt, hogy kitöltötte a kérdőívet, ezért kérjük jegyezze meg és kezelje bizalmasan.

Aki a fentebbi időpontokban nem tud megjelenni, személyesen átveheti oklevelét Kolozsváron a Rektori Hivatalban hétfőtől csütörtökig 9-13 és 14-15:30 óra között (csak előzetes bejelentkezéssel! - a +40-264-439266-os telefonszámon legalább három nappal a tervezett érkezés előtt)

A Pedagógiai modul elvégzését bizonyító okleveleket is ki lehet venni. Itt felhívjuk a 2016-ban peda modult végzők figyelmét, hogy nekik kettő db. 3x4-es matt igazolványfotót is kell hozniuk, annak az egy évfolyamnak ugyanis fényképes lesz a diplomája. (A többi évfolyamon végzett peda modulosoknak nem kell hozniuk fotót).