Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Átvehetők az oklevelek a Marosvásárhelyi Karon, 2020. július 3-án, 10 órától az aulában

A járványügyi helyzetre való tekintettel, csak előzetes jelentkezéssel, időpontfoglalással lehetséges az oklevelek átvétele. 

Kérjük az alábbi kérdőív kitöltésével jelentkezzen a diplomája átvételére, legkésőbb június 30. éjfélig: https://forms.gle/xUWWe84Q1hswyNkr6
 
Kérjük szépen a szükséges iratok listáját, és egyéb tudnivalókat az oklevél átvételével kapcsolatban ellenőrizzen előzetesen a következő linken: http://www.sapientia.ro/hu/oklevelek-atvetele  
Az Alumni kérdőív kitöltése végénkapott kódot szükséges megadni a regisztrációs kérdőívben.
 
Az esetlegesen hiányzó iratokról a kérdőívben megadott email címen értesíteni fogjuk, legkésőbb július 2-ig.
 
Félórás intervallumban 3-3 végzettet tudunk fogadni, kérjük szépen az időpontokat pontosan betartani. Kérjük hozza magával személyi igazolványát, névváltoztatás esetén az ezt igazoló dokumentumot, viseljen maszkot az oklevélátvétel idején, és tartsa be a szociális távolságtartás szabályait.
 
A felmerülő kérdéseket kérjük a diploma@sapientia.ro email címre írják.
 
Amennyiben valaki felhatalmazással szeretné felvenni az oklevelét, az is töltse ki a kérdőívet és jelezze ezt egy emailben (diploma@sapientia.ro), megjelölve azt, aki átveszi nevében az oklevelet. Ha pedagógia oklevél átvételét is szeretné, azt külön fel kell tüntetni a felhatalmazásban (külön szerepeljen benne a diploma de licenţă/master, és külön a diploma modulului pedagogic).